Verksamhet

På Amicus Equestrian Center bedrivs olika typer av ridsport på hög nivå. Professionella ryttare som tränar hästar för tävling inom dressyr och hoppning genom Nova och BX. Vi erbjuder också träning- och tävlingsverksamhet för barn/ungdomar. Se nedan för mer information och kontakt.

Vårt motto

Att träna och tävla med sin häst på hög nivå är krävande för både häst och ryttare. För att bibehålla glädjen och allt som är roligt med att rida vill vi skapa en stämning där alla, oavsett nivå kan känna sig hemma hos oss. Vår avsikt är ett öppet klimat där vi hjälper varandra och bemöter varandra med ömsesidig respekt.

Stall Amicus

Har tio boxplatser, här står både ponny och häst. Barnen/ungdomarna som står hos oss tränar både dressyr och hoppning på olika nivåer. Det finns möjlighet för både gruppträning samt privatlektioner.

bx-stables

Inackordering och träning i hoppning av din häst i fullservice stall med 24 platser. Klicka nedan för mer information och kontakt på deras hemsida.

nova-equestrian

Förmedlar dressyrhästar över hela världen. I stall Nova finns även inackorderingsmöjligheter. Klicka nedan för mer information och kontakt på deras hemsida.